ANTGİAD’dan Cumhuriyet Balosu

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), Cumhuriyetin 102. yılını büyük bir coşku, duygu ve gururla kutladı. Su Otel’de düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Balosu, iş dünyası, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Gecede ünlü sanatçı Derya Uluğ sahne aldı ve konuklara unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Katılımcılar Türk bayraklarıyla marşlar söyledi, salonda Cumhuriyet’in ışıltısı ve Atatürk sevgisi yankılandı.

“Cumhuriyet bir mucizedir, biz o mucizenin torunlarıyız”

ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş, Cumhuriyet’in ekonomik, kültürel ve toplumsal yönleriyle insanlık tarihine geçen bir kalkınma mucizesi olduğunu vurgulayarak, “Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucularıyız. Sonsuza kadar da Atatürk Cumhuriyeti’ni korumaya ve yüceltmeye ant içiyoruz” dedi.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir