Turizmde Yeni Projeler Avrupalı Yaşlı Milyonerlere Yönelik Olmalı
Almanya merkezli Ali Anatolia şirketinin sahibi ve turizm sektörünün duayenlerinden Hüseyin Baraner, Türk turizminin lokomotifi olan Antalya’nın gerçek pazarının Avrupa olduğunu belirterek, “Yaşlı Avrupalı Euro milyonerlerine yönelik projeler üretmeliyiz” dedi.

Antalya Dostlar Platformunun Akra Otel’de düzenlediği toplantının konuğu Ali Anatolia şirketi sahibi Hüseyin Baraner oldu.
Toplantıda “Değişen sosyo-kültürel müşteri profilinde Antalya için yeni çözüm önerileri” konulu sunum yapan Baraner, kent ekonomisine turizmden yılda 10 milyar dolar girdiğini, buna rağmen Antalya’da yaşayanların ve esnafın kazancının Türkiye ortalamasının altında olduğunu belirterek, kimsenin turizmden memnun olmadığını söyledi.
Antalya’nın turizmde gerçek pazarının Avrupa olduğunu vurgulayan Baraner, şöyle konuştu:
“Avrupa’da varlıklı insanlar yaşlandı. Banka mevduatları yoğun biçimde 60 yaş üzeri insanların. En az 5 milyon emeklinin 1 milyon euronun üzerinde birikimi var. Gençlerde para yok. Almanya’da 28 milyon emekli var. Avrupa’da ise 100 milyona yakın. Ancak yeni emekliler yaş alıyor ama yaşlanmıyorlar. Yaşlanmamak ve genç kalmak için para harcıyorlar. Bu nedenle yaşlı zenginlere yönelik kurumsal bir proje üretmemiz lazım. Avrupalı en çok parayı sağlığa harcıyor.”
İlgili İçerikler
-
ANSİAD 17. Girişimcilik Günleri’nde Ödüller Sahiplerini Buldu
Yorum yapılmamış | Ara 13, 2019 -
ANSİAD Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı Gerçekleşti
Yorum yapılmamış | Oca 26, 2024 -
Lego Sumo, Robotex Turkey Birincisi
Yorum yapılmamış | Kas 6, 2019 -
ANSİAD Başkanı Akıncı; Kişi Başı Milli Gelir Geriledi
Yorum yapılmamış | Mar 3, 2021