MATSO, Yeni Hizmet Binası Arsasını Odaya Kazandırdı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokol ile yeni Hizmet binası arsasını resmen Odaya kazandırmış oldu.
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan MATSO Başkanı Güngör, “Odamıza kazandırmayı planladığımız yeni hizmet binası arsasını, düzenlediğimiz protokol ile resmen Odamıza kazandırdık. Bu aşama, hem Odamızın kurumsal kapasitesinin geliştirilmesine hem de Manavgat iş dünyasının ihtiyaçlarının daha modern şartlarda karşılanmasına yönelik önemli bir kazanımdır. Manavgat iş dünyamıza hayırlı olsun”
MATSO’nun mevcut hizmet binasının 1998 yılında Odaya kazandırıldığını hatırlatan Başkan Güngör, “O yıllarda Manavgat iş dünyasının 30–40 yıl hizmet edecek bir bina düşünülmüş ve iş dünyasının hizmetine sunulmuştur. Birkaç kez tadilat yapılarak iyileştirmeler gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle, binamızın kazandırılmasında emeği geçen MATSO’nun Kurucu Başkanı Sn. Mehmet KARAMANCI ve Kurucu Müteşebbis Heyeti başta olmak üzere, geçmişten bugüne Odamıza katkı sunan tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, meclis ve komite üyelerimize teşekkür ediyor; aramızdan ayrılan başkanlarımızı, yönetim kurulu, meclis ve komite üyelerimizi rahmetle anıyorum” dedi.
MATSO’DA SUNULAN HİZMET SAYISI 30’A ULAŞTI
Yeni hizmet binası yatırımıyla birlikte Odanın sunduğu hizmet altyapısının daha da güçleneceğini ifade eden Güngör, MATSO’nun yalnızca belge düzenleyen bir kurum olmanın çok ötesine geçtiğini vurgulayarak, sunulan hizmet alanlarına dair genel bir çerçeve çizdi: “Bugün MATSO olarak; belge ve sicil işlemlerinin yanı sıra, istihdam, mesleki yönlendirme, teşvik bilgilendirmesi, eğitim organizasyonları, KOSGEB, kamu destekleri hakkında rehberlik, iş ve işçi bulma süreçleri, mesleki yeterlilik bilgilendirmeleri gibi çok sayıda alanda üyelerimize aktif destek sağlamaktayız. Odamızda alan yetersiz kaldığı için bazı hizmet birimlerini açamıyoruz. Yeni hizmet binamız tamamlandığında, bu 30 hizmet noktasını daha sistemli, daha erişilebilir ve daha hızlı işleyecek bir yapıya kavuşturacağız. Üyelerimiz için hem fiziki hem de teknolojik altyapısı güçlü, çağın gereklerine uygun bir hizmet merkezi oluşturmayı hedefliyoruz.”

