Yaş meyve sebze ihracatçılarımız Polonya’da iş görüşmeleri gerçekleştirdi

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Yaş Meyve Sebze Sektöründe Sürdülebilir Üretim ve İhracat URGE Projesi kapsamında 3-6 Kasım 2025 tarihleri arasında Polonya’nın başkenti Varşova’ya sektörel ticaret heyeti düzenledi.

Yaş meyve sebze ihracatçısı 10 firmanın yer aldığı proje çerçevesinde 4 Kasım 2025 tarihinde Polonyalı yaklaşık 40 firmanın katılımıyla B2B faaliyeti gerçekleştirildi.

Polonya heyetine BAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Keskin ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Doğan liderlik etti. Toplamda 120’den fazla görüşmenin gerçekleştirildiği B2B faaliyetinde Batı Akdeniz firmaları yaş meyve sebze üretimleri, ihracatları ile ilgili bilgiler verip, iş bağlantıları kurmaya çalıştı. Polonya Büyükelçisi Rauf Alp Denktaş ile Ticaret Müşavirleri Nevra Genç ve Can Berat Özer, B2B görüşmelerinin gerçekleştiği salonu ziyaret ederek, firmaları Varşova’da yalnız bırakmadı.

Firmalar, URGE Projesi kapsamında 5 ve 6 Kasım tarihlerinde yaş meyve sebze sektöründe faaliyet yürüten Polonya firmalarına ve yaş meyve sebze hali ile zincir süpermarketlere ziyaretler gerçekleştirdi.

Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir